Utleie og salg av festantrekk

Frøken Frue har Midt-Norges største utvalg av festantrekk til brudgom, forlover og brudesvenn, samt festantrekk til andre anledninger.

Vi har over 30 års erfaring og gir deg personlig service og veiledning ved valg av antrekk til den store dagen.
Vi har både utleie og pent brukte antrekk til gunstige priser.

Sjakett

Sjakett er opprinnelig et formiddagsantrekk før klokken tre. Som skikk og bruk skal tilsi, er dette ikke like viktig lenger. Halvparten av alle brudgommer velger å gifte seg i sjakett. Antrekket består av jakke, bukse, vest og kravat. Du kan å velge mellom grå eller sort jakke og gråstripet eller sort bukse. Det finnes et stort utvalg av vester og kravater i flotte mønster og farger. Kravat kalles også tørkle, skjerf eller slips.

Livkjole

Livkjole kalles også for kjole og hvitt. Dette er det flotteste antrekket en brudgom, forlover og brudesvenn kan bære. Det er et gallaantrekk som består av sort lang jakke og sort bukse samt hvitt perlebryst (skjorte) og hvit vest. Det skal være hvite perlemorsknapper i både perlebrystet og vesten. Til antrekket anduvendes hvit sløyfe. Vi har også hvite livkjoler.

Brokadedress

Brokadedress består av mønstret halvlang jakke med matchende vest og kravat samt sort bukse. Kravat kalles også tørkle, skjerf eller slips. Egner seg til den som ønsker å være litt andeledes.

Smoking

Smoking er et festantrekk og brukes med sløyfe og magebelte eller med vest og kravat. Antrekket er sort eller hvit.